Понякога звездите наистина са виновни за дисфункционалните семейни отношения. Някои

...
 
Понякога звездите наистина са виновни за дисфункционалните семейни отношения. Някои
Коментари Харесай

Хороскоп на несъвместимостта: 4 зодиакални двойки, които изпитват трудности заедно

 

Понякога звездите в действителност са отговорни за дисфункционалните фамилни връзки. Някои знаци от зодиака претърпяват доста компликации, в случай че решат да основат сватбен съюз. За кои двойки приказваме?

 

Там, където сътрудниците постоянно се карат, концентрират се не върху достолепията, а върху минусите един на различен и като цяло са прекомерно разнообразни по темперамент, е мъчно да се приказва за щастлива връзка. Астролозите споделят, че представителите на избрани знаци на зодиака в действителност не могат елементарно да реализират съгласие и естетика.

 

Вижте кои са тези зодиакални двойки, на които им е изключително мъчно дружно

 

 

Рак и Стрелец

При първата среща Ракът изцяло попада под магията на харизматичния Стрелец. Той е притеглен от интензивността и оптимизма на огнения знак, а Стрелецът харесва грижовността на Рака.

Любовта и разбирателството ще царуват във взаимоотношенията, до момента в който Стрелецът не се втурне напред, а Ракът не може да се оправи с него. Дълго време няма да могат да схванат, че са доста разнообразни и им е мъчно да се схванат.

Когато връзките им приключат, Раците резервират ярки мемоари за тях, а Стрелецът, макар че показва първичното си предпочитание да останат другари, не може да го реализира на процедура.

 

Скорпион и Везни

В тази двойка Везните са тези, които ще би трябвало да изоставят правилата си. Естествената дипломатичност и гъвкавостта на представителите на тази зодия карат Скорпионите да тестват търпението им. Понякога те съществено минават границите.

Везните са склонни да идеализират други хора и събития. Скорпионите знаят по какъв начин вярно да оценят всяка обстановка. Следователно, гледайки какво се случва, сътрудниците имат диаметрално разнообразни усещания.

Везните обичат да приказват на възвишени тематики и постоянно се стремят към съвършенство. Скорпионите избират да не губят време в диалози, те са привикнали да работят.

 

За тази двойка е мъчно да реализират съгласие и естетика, тъй че с течение на времето сътрудниците стартират да си вгорчават живота един на различен. Съюзът продължава, до момента в който Везните не решат да прекратят връзката.

 

 

Козирог и Водолей

При първата среща Козирозите може да харесат присъщата отнесеност на Водолея. Но след това всичко се трансформира. С течение на времето Козирозите стартират да усещат, че Водолеите не гледат съществено на връзката си.

Тези зодии са прекомерно разнообразни, тъй че съвсем в никакъв случай не съумяват да стигнат до общо решение, дори и в елементарните въпроси. Водолеят е непрекъснато в търсене на брилянтни хрумвания, а практичният и партерен Козирог не му оказва помощ да ги осъществя. Трудно е да успееш, когато най-скъпият човек не има вяра в теб.

Началото на тяхната връзка е като сантиментална приказка. По-късно обаче Козирогът се оказва неопитен за независимостта на Водолея, само че моралните настройки не му разрешават да прекъсне връзките.

 

Риби и Лъв

В множеството случаи в подобен съюз се развиват мъчителни връзки. В момента на запознанството сред Лъв и Риби се ражда необикновено привличане. Но в бъдеще те ще бъдат разочаровани. Рибите се държат прекомерно пасивно, което нервира Лъва.

Рибите не харесват комерсиалната и бизнес жила на Лъвовете и не са удовлетворени от несъразмерната мекост на своите сътрудници. Такава двойка я чакат безкрайни спорове, раздели и събирания. В такива връзки е мъчно да се чака успокоение и тишина.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР